Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Akustone Alert fülcsepp 15ml
1.699 Ft
Menny.:db

Akustone Alert fülcsepp 15ml

1.699 Ft
Menny.:db

Termékleírás

A külsőfül-gyulladás megelőzésére, kezdeti tüneteinek enyhítésére. Az AkusTone ALERT olyan környezetet hoz létre, ami gátolja a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, hidratál, enyhíti az irritációt. 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára ajánlott. 

Felhasználási javaslat: 

Az AkusTone ALERT olyan környezetet hoz létre a külső hallójáratban, ami meggátolja a külsőfül-gyulladás kialakulásáért leginkább felelős kórokozó mikroorganizmusok, – mint például baktériumok és gombák – növekedését. A készítmény illóolajokat tartalmaz: geránium- és teafa illóolajat, amelyek gátolják a mikroorganizmusok növekedését.

A készítményben levő glicerin hidratáló és bevonatképző tulajdonságainak köszönhetően enyhíti az irritációt, valamint csökkenti a fülzsírdugó hallójáratokra gyakorolt nyomását, és megkönnyíti annak eltávolítását. Az AkusTone ALERT megelőzésként is alkalmazható, azoknál, akik hajlamosak a visszatérő külsőfül-fertőzésre a gyakori vagy tartós vízzel való érintkezés következtében (úgynevezett úszófül). 

Ajánlott adagolás: 

 - A külső hallójárat helyi kezelésére szolgál felnőtteknél és 3 évesnél idősebb gyermekeknél. 
 - Külsőfül-gyulladás esetén, amennyiben az orvos másként nem javasolja, 1-2 csepp naponta 3-4 alkalommal. 
 - A külső hallójárat gyulladásának megelőzésére (úgynevezett úszófül esetén): 1-2 csepp úszás után. 
 - A cseppentő végét (az applikátor hegyét) ne helyezze túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást. 

Figyelmeztetés:

Ne használja, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére! Ne használja dobhártya perforáció és nyílt sebek esetén, vagy ha idegen test került a fülbe, valamint egyéb, a fülben alkalmazott helyi hatású készítménnyel egyidejűleg. Ne használja szemben, orrban, vagy szájüregben. Ne alkalmazza a hallókészülék viselésével egyidejűleg. Legalább egy órával a hallókészülék behelyezése előtt alkalmazza. 

Bármilyen súlyos fülfájás esetén keresse fel orvosát. Amennyiben egy gyermeknél fülfájás jelentkezik, minden esetben orvoshoz kell fordulni! A készítmény rövid távú alkalmazásra szolgál. Amennyiben a tünetek 2 napon belül nem enyhülnek vagy súlyosbodnak, forduljon orvoshoz. Ha további tünetek, mint például láz, fülfolyás jelentkeznek, vagy felmerül annak a gyanúja, hogy idegen test került a hallójáratba, orvoshoz kell fordulni. 
 

Kinek ajánlott: 
3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára ajánlott 

Forgalmazó: Aflofarm Hungary Kft. 1025 Budapest, Cseppkő utca 41. 

Gyártó: Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o.o. ul. Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice, Lengyelország

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.