Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Artelac Rebalance Szemcsepp 10ml
4.589 Ft
3.539 Ft
23%
Az akció időtartama: 2024. 10. 01. - 2024. 10. 31.
Menny.:db

Artelac Rebalance Szemcsepp 10ml

4.589 Ft
3.539 Ft
23%
Az akció időtartama: 2024. 10. 01. - 2024. 10. 31.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Termékleírás

A krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható.

A krónikus könnyhiánynak számos oka lehet, pl. könnymirigy-gyulladás és működési zavar, a szemhéjak működési zavara, érzékelési zavarok és/vagy nem megfelelő minőségű könny képződése.
Ha ezek közül egy vagy több tényező veszélyezteti a könnytermelést, a könnyfilm egyensúlya megbomlik és ennek következtében számos kellemetlen panasz és tünet jelentkezhet: szemfelszíni gyulladás, pirosság, égő érzés a szemben, szárazság, fényérzékenység, fáradtság érzés, homokszem érzés és fájdalom, amelyek kezelés nélkül további gyulladáshoz és szaruhártya-károsodáshoz vezethetnek. Bizonyos gyógyszerek (mint fogamzásgátlók, antihisztaminok, béta-blokkolók, görcsoldók, vízhajtók), bizonyos betegségek és bizonyos szemcseppekben lévő tartósítószerek (mint a benzalkónium-klorid, tiomerzál) szintén fontos szerepet játszhatnak a szemszárazság és a szaruhártya-károsodás kialakulásában.
A könnytermelési zavar komplex jellege miatt csak korlátozott kezelési lehetőségek vannak; azonban az Artelac Rebalance sokrétű összetevőit úgy állították össze, hogy tartósan enyhítse a szemszárazság tüneteit. Pótolja a természetes könnyfilmet és annak alapvető összetevőit, ezáltal biztosítja megfelelő működését. Az Artelac Rebalance segít megállítani a száraz szem tüneteihez vezető eseménysort, nedvesíti a szemet és megvédi a felszínét.

HASZNÁLAT
Naponta 3-5 alkalommal. Felbontás után 2 hónapig használható.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.