Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bioderma Atoderm Intensive gél-krém 200ml
8.920 Ft
6.690 Ft
25%
Az akció időtartama: 2024. 10. 01. - 2025. 02. 28.
Menny.:db

Bioderma Atoderm Intensive gél-krém 200ml

8.920 Ft
6.690 Ft
25%
Az akció időtartama: 2024. 10. 01. - 2025. 02. 28.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Termékleírás

A szabadalmazott Skin Barrier Therapy™* komplex segít megakadályozni a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtelepedését és az allergének behatolását, amelyek jelentős mértékben felelősek a bőrirritációért és a szárazság súlyosbodásáért.

Enoxolon összetevője a viszketést kiváltó tényezőket célozza meg, ezáltal megnyugtatva a bőrt. PP Vitamin tartalma erősíti és helyreállítja a bőrfelszínt. Azonnal beszívódik, melynek köszönhetően a testápoló használatát követően gyorsan fel tud öltözni.

Kitűnő bőrtolerancia. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem ragadós és nem olajos textúra. Illatanyagot nem tartalmaz. Klinikailag bizonyított hatékonyság az atópiás, irritált bőrrel szemben.
 

HASZNÁLATA:
Alkalmazza naponta egyszer vagy kétszer az előzetesen Atoderm Olajtusfürdővel vagy Atoderm Intensive Gél Moussant habzó géllel megtisztított bőrén. Használható helyi kortikoszteroidokkal együtt vagy a szteroidos kezelést követően.

Arcra és testre egyaránt alkalmazható. Újszülöttek számára is, kivéve koraszülött babáknak. Ha a bőrszárazság nem szűnik meg, konzultáljon orvosával.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.