Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CH ALPHA OSTEO ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ OLDAT POR 30X TASAK
16.029 Ft
13.940 Ft
13%
Az akció időtartama: 2024. 06. 01. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

CH ALPHA OSTEO ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ OLDAT POR 30X TASAK

16.029 Ft
13.940 Ft
13%
Az akció időtartama: 2024. 06. 01. - 2024. 06. 30.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Termékleírás

A  CH-Alpha OSTEO® a csontok számára szükséges specifikus bioaktív kollagén peptidek kombinációját, Fortibone®-t (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz.

A hármas kombináció – kollagén, kalcium és D3-vitamin –  használata javasolt  a csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásához és a csontritkulás megfékezésének elősegítéséhez.

A CH-Alpha® OSTEO a csontokban található kollagének célzott keverékét tartalmazza, amely serkenti a csontanyagcserét, és  támogatja a csontok mineralizációját.

Az oszteoporózis a csontok gyakori krónikus szisztémás betegsége, amelyet a csonttömeg csökkenése és a csontszövet mikroarchitektonikájának zavarai jellemeznek. Ezek a folyamatok idővel a csontok törékenységéhez és ennek következtében törésekre való hajlamhoz vezetnek (degeneráció, oszteoreszorpció).

A csontritkulás kezelésének fő célja a törések megelőzése a  csont sűrűségének növelésével és a csontszövet minőségének javításával.

Ha kevés a kollagén a csontokban, a kalcium nem tud megfelelően megtelepedni,  és a csont hajlamossá válik a törésre. Az emberi szervezetben az életkor, a helytelen életvitel (pl. dohányzás, helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód) és a betegségek (onkológiai betegségek, emésztőrendszeri betegségek stb.) hatására csökken a kollagén mennyisége,  kialakulhat a csontritkulás, ami törésekhez vezethet.

A CH-Alpha® OSTEO használatával hozzájárulhatunk ennek a folyamatnak a lassításához, mivel a szervezetbe kerülő CH-Alpha® OSTEO kollagénpeptidek stimulálják azokat a sejteket, melyek a csontképzésért felelősek.

A CH-Alpha® Osteo  stimulálja az oszteoblasztokat, segítve a csont extracelluláris mátrix termelését, amely a kalcium lerakódásának elengedhetetlen és szükséges kerete. Az extracelluláris mátrix termelésének fokozásával új csonttrabekulák jönnek létre, amelyek jelentősen javítják a csont szerkezetét és tartósságát. A CH-Alpha® Osteo emellett csökkenti a proteázok termelődését az oszteoklasztokban, szabályozva ezzel a csontdegradáció folyamatát a csonttömeg fokozatos növekedése felé.

A kollagén szükséges a csontok rugalmasságához, ez biztosítja a kalcium lerakódásának szerkezeti keretét. A CH-Alpha® Osteo serkenti a szükséges kollagén termelődését a csontokban, és biztosítja az erős csontokhoz szükséges kalciumot. A D-vitamin tartalma segíti a szállított kalcium felszívódását, és magasan tartja a szervezet kalciumszintjét.

Klinikai tanulmányok  kimutatták a CH-Alpha® OSTEO  hatását a csontképződésre, a csontdegradációs folyamatok lassítására és csonttöréseknél  a gyógyulási idő lerövidítésére  különböző életkorokban. A törések arányának csökkenése az oszteoblasztokban a kollagén-, elasztin- és proteoglikán-metabolizmus fokozódásának, valamint a gyulladás és a csontreszorpció csökkenésének köszönhető, ami az oszteoklaszt-aktivitás mérséklődésében tükröződik.

 A CH-Alpha® OSTEO  tehát kettős hatású:

        1. hatással van a minőségi csonttömeg építésére

        2. hatással van a csontdegradáció csökkentésére

A CH-Alpha® OSTEO a csontokhoz szükséges és specifikus bioaktív kollagén peptideket (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz. A hármas kombináció – kollagén, kalcium és D3-vitamin – fogyasztása javasolt  az egészséges és működőképes csontok érdekében.

 A csont sűrűségét az ultrahangos oszteodenzitometriás (ODM) vizsgálat segítségével mérhetjük meg. A vizsgálat már akkor figyelmeztet a csontritkulás veszélyére, mielőtt az komoly panaszokat okozna, így a megfelelő kezelés időben, a súlyosabb problémák kialakulása előtt megkezdhető. A csontritkulás megállapításának legfontosabb és legpontosabb módszere az ún. kettős energiájú röntgen abszorpciometria (DEXA), amivel is a predikleciós helyeken mérik a csontsűrűséget (csukló, csípő, valamint a hátgerinc és derék). A hagyományos röntgenfelvétel csak 30%-os csontanyag-vesztés esetén mutatja ki a csontritkulást.

A CH-Alpha® OSTEO használata:

Ürítse egy  CH-Alpha® OSTEO   tasak tartalmát egy üres pohárba, adjon hozzá vizet és keverje össze,   azonnal fogyasztható.

Osteopenia, csontdegeneráció megelőzése – 1 tasak naponta, hosszú távon

Csontritkulás – napi 1-2x 1 tasak, hosszú távon

Törések utáni terápia – 1 tasak naponta kétszer 3 hónapig, majd szükség szerint 1 tasak naponta egyszer (Ha orvosa több kalcium bevitelét javasolta, a kalciumot  ne CH-Alpha® OSTEO-val együtt vegye be, hanem  aznap egy következő adagban,   mivel az emberi szervezet csak 500 mg kalciumot képes megemészteni és felhasználni egyszerre. Több D3-vitamin  alkalmazása a CH -Alpha OSTEO-val együtt is lehetséges). A CH-Alpha® OSTEO® nem lép kölcsönhatásba semmilyen gyógyszerrel. Cukorbetegek számára is alkalmas.

Használati útmutató

Besorolás típusa: étrend-kiegészítő

Miért ajánljuk? 

- 1500 mg glükozamin-szulfát biztosítása a napi adagban

- Komplex összetétel: C-vitaminnal, D3-vitaminnal, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfáttal

- Lenyelést könnyítő bevonattal

 

A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin- és a kondroitin-szulfát. Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.

 

 

A Porcerő FORTE filmtabletta lenyelést elősegítő bevonattal készül annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthető legyen a tabletták letapadásának valószínűsége a garatban vagy a nyelőcsőben. Így akár változatlan tablettaméret mellett is könnyebbé válhat a készítmény bevétele.

 

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet természetes alkotórészei. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

 

 

Javasolt az izületi porcok egészségéért: 

  • sportolóknak,
  • idősebb felnőtteknek és
  • időskorúaknak

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 2 filmtabletta. A napi adagot célszerű két részletben (reggel és este) bevenni egy pohár vízzel. A készítmény étkezés közben vagy étkezéstől függetlenül is szedhető. A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

 

HATÓANYAGOK 2 DB FILMTABLETTÁBAN FELNŐTTEKRE VONATKOZÓ NAPI BEVITELI REFERENCIAÉRTÉK SZÁZALÉKA (%)
C-vitamin  120 mg 150%
D3-vitamin 30 μg (1200 NE) 600%
Glükozamin-szulfát 1500 mg **
Kondroitin-szulfát-nátrium 120 mg **

Forgalmazza:
Béres Gyógyszergyár Zrt.
1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.