Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Curaprox CS 5460 limitált fogkefe Hento toto edition 2db
4.448 Ft
Menny.:db

Curaprox CS 5460 limitált fogkefe Hento toto edition 2db

4.448 Ft
Menny.:db

Termékleírás

Egy szuper, átlátszó CS 5460 fogkefe, meglepő fogkefefejjel.  A Hento Toto készítette – ez egy baráti társaság, melynek tagjai tanulási nehézségekkel küzdve is rajzzal és termékek tervezésével teszik szebbé napjaikat.

Special editions

Figyelemreméltó fürdőszobai kiegészítő. Ezek a fogkefék a világ minden tájáról származó elismert és feltörekvő művészek együttműködésének eredményei. Kezdetben mindannyian kissé meglepődtek, mikor egy fogkefe megtervezésére kaptak felkérést, de ma már mind CS 5460 fogkefét használnak.

A csomag tartalma

A fogkő legnagyobb ellensége – a Curen® szálak gyengédsége. A 5460 hihetetlenül puha Curen® szálak bámulatosan sűrű és hatékonyan tisztító felületet formálnak. Ezek a szálak gyengédek a fogínyhez és a fogakhoz, viszont felveszik a harcot a fogkő ellen. A CS 5460 fogkefe kipróbálása után többé már nem elégszel meg más érzéssel.

- Gyengéd Curen® szálak

- Hatékony tisztítófelület a 5460 sűrűn elhelyezkedő Curen® szálainak köszönhetően

- Az enyhe dőlésszöggel ellátott kompakt fej a száj minden rejtett szegletét eléri 

- A nyolcszögletű markolat segít a megfelelő szögben fogat mosni

- Svájcban készült

Károsanyagoktól mentes, nem tartalmaz biszfenol-A-t (BPA), ftalátokat és azoszínezékeket.

A Curaprox fogkefék fogmosás közben nem csak a sérüléstől óvnak, de hatékonyan felbontják és eltávolítják a lepedéket is. A Curen® szálak a nylonból készült szálaknál keményebbek, és használat közben épp olyan merevek maradnak, mint száraz állapotban. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé a rendkívül sok ultrafinom szálakat tartalmazó fogkefe elkészítését.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.