Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Curaprox CS 5460 limitált fogkefe Summer edition 3 db
5.998 Ft
Menny.:db

Curaprox CS 5460 limitált fogkefe Summer edition 3 db

5.998 Ft
Menny.:db

Termékleírás

icnic Edition

Minden nap sajátosan különleges. Ennek a Special Edition sorozatban megjelenő fogkefének a tervezője az élénk nyári színeket használja a jókedv közvetítésére. Mindenkit arra emlékeztet, hogy minden egyes nap más és más. Ünnepeljünk egy piknikkel!

Special edition

Figyelemreméltó fürdőszobai kiegészítő. Ezek a fogkefék a világ minden tájáról származó elismert és feltörekvő művészek együttműködésének eredményei.  Kezdetben mindannyian kissé meglepődtek, mikor egy fogkefe megtervezésére kaptak felkérést, de ma már mind CS 5460 fogkefét használnak. 

A csomag tartalma

A lepedék legnagyobb ellensége – a Curen® szálak gyengédsége. A 5460 hihetetlenül puha Curen® szálak bámulatosan sűrű és hatékonyan tisztító felületet formálnak. Ezek a szálak gyengédek a fogínyhez és a fogakhoz, viszont felveszik a harcot a lepedékkel szemben. A CS 5460 fogkefe kipróbálása után többé már nem elégszel meg más érzéssel.

  • Gyengéd Curen® szálak
  • Hatékony tisztítófelület a 5460 sűrűn elhelyezkedő Curen® szálainak köszönhetően
  • Az enyhe dőlésszöggel ellátott kompakt fej a száj minden rejtett szegletét eléri
  • A nyolcszögletű markolat segít a megfelelő szögben fogat mosni
  • Svájcban készült termék

A Curaprox fogkefék fogmosás közben nem csak a sérüléstől óvnak, de hatékonyan felbontják és eltávolítják a lepedéket is. A Curen® szálak a nylonból készült szálaknál keményebbek, és használat közben épp olyan merevek maradnak, mint száraz állapotban. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé a rendkívül sok ultrafinom szálakat tartalmazó fogkefe elkészítését.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.