Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herbal Swiss Kid Medical Szirup 1 év + 150ml
4.679 Ft
Menny.:db

Herbal Swiss Kid Medical Szirup 1 év + 150ml

4.679 Ft
Menny.:db

Termékleírás

A készítmény természetes összetevői hozzájárulhatnak a megfázás kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez, illetve a C-vitaminnal támogatott termék erősítheti a gyermekek immunrendszerét.

Csipkebogyó

Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. Kiváló immunerősítő, influenzajárványok megelőzésre, náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok esetén ajánlják rendszeres fogyasztását. Serkenti a mellékvesék és a máj működését is, hatékony méregtelenítő. Kíméletes hashajtóként és vizelethajtóként alkalmazható, illetve vesekő, vesehomok természetes kezelésére, kihajtására. Főzete külsőleg és belsőleg egyaránt használható nehezen gyógyuló sebeknél, fertőzéseknél. Magas magnéziumtartalma hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségek és a keringési zavarok gyógyításához.

Eukaliptusz

Olaja a cineol tartalomnak köszönhetően nyákoldó és hűsítő hatású, kitűnő köptető, görcsoldó gyógynövény. Elsősorban légúti megbetegedéseknél, náthánál, influenzánál ajánlott inhalálásra, bedörzsölésre. Tisztítja az orrot, csillapítja a köhögést, segíti a letapadt nyák felköhögését, és megkönnyíti a légzést, növeli a tüdő kapacitását. Hatékonysága bőrbe való bemasszírozással és száraz pakolással tovább növelhető. Légzőszervi- és bőrfertőzéseket okozó vírusokkal, baktériumokkal szemben bizonyítottan hatékony, elpusztítja a kórokozókat. Levével sebek és kelések kezelhetők, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő egyben.

Kakukkfű

Illóolajának fő hatóanyaga a timol és a karvakol, melyek erőteljes fertőtlenítő, vírus-, baktérium- és gombaölő, gyulladáscsökkentő vegyületek. Leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére alkalmazzák, enyhíti a torokgyulladást, hatékony gargarizáló és köhögéscsillapító szer. Nyákoldó hatással rendelkezik, asztmánál, hörgőgyulladásnál, erős köhögéssel járó megfázáskor vagy vírusos megbetegedésnél, például influenzánál csökkenti a kellemetlen tüneteket, gyorsítja a gyógyulást. Természetes szélhajtó, görcsoldó tulajdonságával segít megszüntetni a puffadást, a gyomorégést, a felfúvódást, valamint a hasmenést. Vékony- és vastagbélgyulladás esetén enyhítheti a fájdalmat, elősegíti a gyulladás megszüntetését.

Napi adag hatóanyag tartalma (15ml)

  • Szelén 16,7 μg
  • lándzsás útifű kivonat 112,5 mg
  • kakukkfű kivonat 112,5 mg
  • csipkebogyó kivonat 75 mg
  • mályva kivonat 75 mg
  • bazsalikom kivonat 30 mg
  • bétaglükán 30 mg

Adagolás:

Gyermekeknek 5 ml 3 alkalommal naponta. A készítmény fogyasztása felnőtteknek is javasolt – 15 ml, naponta 3 alkalommal. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Használat előtt alaposan rázza fel a készítményt.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.