Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hoya páramentesítő törlőkendő 1x
1.769 Ft
Menny.:db

Hoya páramentesítő törlőkendő 1x

1.769 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 1.769,00 Ft/db

Termékleírás

Hoya Clear-it páramentesítő törlőkendő, párásodás ellen 
Hoya páramentesítő törlőkendő mérete: 12x13 cm

Az időjárási viszonyok, a hőmérséklet változás valamint a maszk viselése a koronavírus járvány alatt megnehezíti a szemüveg páramentesítő lehetőségét.
A maszk viselése szemüvegeseknek egy óriási kihívás napjainkban. A páralecsapódás, a meleg levegő kifújása, a lehelet, kilégzés mind a lencsék párásodását okozzák. Szemüveg párásodás ellen használja a Hoya Clear-it páramentesítő törlőkendőt.

Az új Hoya Clear-it páramentesítő törlőkendő a páramentesítő rétegek vonzó árfekvésű és könnyen használható alternatívája. A párásodás elleni törőkendő használata akár 72 órán át megakadályozza a zavaró párásodást anélkül, hogy befolyásolná a lencse optikai teljesítményét. Bármilyen optikai felülethez használható, így a Hoya Clear-it szemüveg páramentesítő törlőkendő ideális például motorozáshoz, búvárkodáshoz és síeléshez is.

Használat:
A páramentesítő kendő használata előtt alaposan tisztítsa meg lencséit. A jobb eredmény érdekében Hoya mikroszálas törlőkendőt használjon.
Ezt követően a Hoya Clear-it páramentesítő törlőkendővel törölje át a lencse mindkét oldalát vagy leheljen közvetlenül a lencsékre és törölje át azokat.
A törlőkendő, a szemüveglencse méretétől függően körülbelül kb. 60 alkalommal használható.

Az új Hoya páramentesítő törlőkendő, párásodás elleni használata egyszerű és hosszantartó.

Figyelem! A Hoya Clear-it páramentesítő törlőkendő nem mosható.