Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paranit Extra Strong Sampon 200ml
5.429 Ft
Menny.:db

Paranit Extra Strong Sampon 200ml

5.429 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 27,14 Ft/ml

Termékleírás

Paranit Extra Strong sampon hatékonysága fejtetvek ellen klinikailag tesztelt és bizonyított. Akár 72 órán át is védelmet nyújt az újra fertőződéssel szemben*.

Hármas hatású:

1. Kezel - 5 perc alatt megfullasztja és kiszárítja a fejtetveket, a serkék elleni sikeres kezeléshez 10 percnyi hatóidő javasolt. Mivel a Paranit Extra Strong sampon nem tartalmaz rovarölő szereket, a fejtetvekben nem alakulhat ki rezisztencia az összetevőkkel szemben.

2. Véd - A Paranit Extra Strong sampon LPF-et tartalmaz, egy olyan anyagot, ami a fejtetvek számára kedvezőtlen körülményeket teremt a hajban, és akár 72 órán keresztül véd az újrafertőződéstől*.

3. Tisztít - A sampon összetétele tisztítja is a hajat, így egy lépésben kezelheti és megmoshatja a haját. A mechanikus hatásnak köszönhetően a fejtetvekben nem alakulhat ki rezisztencia az összetevőkkel szemben.

*Az LPF védelmet és a pediculicid hatékonyságot ex vivo adatokkal bizonyították. A Paranit sampon a fejtetű 100%-át és a serkék közel 100%-át elpusztítja. Használjon megfelelő mennyiségű készítményt, és fésülje át a hajat alaposan, hogy az összes serkét eltávolítsa.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.