Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stérimar Baby orrhigiénia orrspray 50 ml
3.629 Ft
Menny.:db

Stérimar Baby orrhigiénia orrspray 50 ml

3.629 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 72,58 Ft/ml

Termékleírás

FIZIOLÓGIÁS

0-3 éves korig

TÁJÉKOZTATÓ

A Stérimar Baby orrhigiénia egy mindennapos használatra javasolt orvostechnikai eszköz, 0-3 éves korú gyermekek részére.

  • Az orr kíméletes tisztításához és a szennyeződések eltávolításához (por, a levegőben lévő finom eloszlású  részecskék, nyálka, allergének, stb.);
  • Az orrnyálkahártya nedvesítéséhez és természetes nedves környezetének helyreállításához (fűtés, légkondicionálás);
  • A fül-, orr- és torokbetegségek (meghűlés, fülfertőzés, stb.) megelőzéséhez az orrnyálkahártya védőfunkciójának megerősítésével;
  • A légzés javítására, ezzel elősegítve a pihentető alvást, valamint a cumisüvegből történő etetést vagy a szoptatást.

JAVASOLT ALKALMAZÁS

Első használatkor permetezzen egyet, hogy az eszköz működni kezdjen.

Óvatosan helyezze a szórófejet az orrlyukba. Permetezzen röviden 1-2 alkalommal, mindkét orrlyukba. Mielőtt letörölné a gyermek orrát, hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon.

Az orrüreg mélyebb tisztítása: Fektesse az 0-2 éves csecsemőt a hátára, vagy 2 évesnél idősebb kisgyermekek esetében, ültesse fel a gyermeket. Döntse a csecsemő fejét oldalra (soha ne hátra) és óvatosan helyezze a szórófejet az orr felső részébe. Nyomja le a szórófejet hosszabb ideig. Hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon a másik orrlyukon is. Szükség esetén ismételje meg a műveletet a másik orrjárattal.

A szórófejet minden használat után forró vízzel alaposan tisztítsa meg, majd tiszta, száraz ruhával törölje le. Naponta 2-6 alkalommal használja. Mindennapos használatra javasolt. Kisgyermekeknél nagymértékben megkönnyíti az orrfújás módjának elsajátítását.

ÖSSZETÉTEL

A Stérimar Baby orrhigiénia fiziológiás tengervíz oldat, ami az emberi test sejtjeivel megegyező kontcentrációban tartalmaz sót. A szűrt, 100%-ban természetes és tartósítószermentes Stérimar Baby tengervíz előnyeit az ásványi sók ismert tulajdonságai és a tengeri nyomelemek, mint pl. cink, réz, mangán, vas, magnézium, szelén, stb. biztosítják.

ADAGOLÁS: Első használatkor permetezzen egyet, hogy az eszköz működni kezdjen.

Óvatosan helyezze a szórófejet az orrlyukba. Permetezzen röviden 1-2 alkalommal, mindkét orrlyukba. Mielőtt letörölné a gyermek orrát, hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon.

Az orrüreg mélyebb tisztítása: Fektesse a 0-2 éves csecsemőt a hátára, vagy 2 évesnél idősebb kisgyermekek esetében, ültesse fel a gyermeket. Döntse a csecsemő fejét oldalra (soha ne hátra) és óvatosan helyezze a szórófejet az orr felső részébe. Nyomja le a szórófejet hosszabb ideig. Hagyja, hogy a felesleges folyadék kifolyjon a másik orrlyukon is. Szükség esetén ismételje meg a műveletet a másik orrjárattal.

A szórófejet minden használat után forró vízzel alaposan tisztítsa meg, majd tiszta, száraz ruhával törölje le.

Naponta 2-6 alkalommal használja.

Mindennapos használatra javasolt. Kisgyermekeknél nagymértékben megkönnyíti az orrfújás módjának elsajátítását.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.